Nieuws

Oad nummer één reismerk

Uit het Reismerkenonderzoek 2011 dat NBTC-NIPO onlangs publiceerde blijkt dat Oad Reizen het meest bekende reismerk van Nederland is met een naamsbekendheid van 97%.

NIPO-NBTC deed onderzoek naar de bekendheid, het imago en de mening van consumenten over reisorganisaties. In de categorieën verre rondreizen, stedenreizen, wintersport en kampeervakanties was Oad het meest bekende merk. In de categorieën verre reizen en zonvakanties werd Oad tweede. Julius ter Haar, directeur Oad: ‘‘Dit is een fantastisch resultaat en een beloning voor de vele marketinginspanningen die er mede voor gezorgd hebben dat Oad zich het sterkste reismerk mag noemen. Nog mooier vind ik het hoge aantal mensen dat Oad aanraadt bij anderen. Je kunt wel zeggen dat deze gasten onze ware Oad-ambassadeurs zijn’’.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Volop boekingen door vakantiegeld

Volgende bericht

900 annuleringen door aswolk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."