Nieuws

Oad organiseert (wintersport) studiereis naar Noorwegen

Deel dit artikel

Ben jij een wintersport liefhebber en heb je liefde voor Noorwegen dan is dit je kans. In samenwerking met Norway Home of Skiing organiseert Oad van 4 tot en met 7 april 2019 een studiereis naar het Olympische skigebied van Lillehammer; Hafjell en Kvitfjell.

Ontdek de nieuwe skibestemmingen van Oad voor komend seizoen en geniet van de prachtige omgeving. Oad heeft ter plaatse een leuk programma maar de inhoud blijft nog even een verrassing. Ski-ervaring is een must om deel te nemen aan deze studiereis. Dus ben je beginnend of ervarend skiër, geef je dan snel op.

Deelnemers vertrekken op donderdagochtend 4 april vanaf Amsterdam naar Oslo per KLM en keren op zondag 7 april eind van de middag terug naar Amsterdam. Deelname kost € 99,- per persoon en dit is inclusief vlucht met handbagage, overnachtingen met verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer, volpension, skihuur en een onvergetelijk programma.

Aanmelden kan tot vrijdag 15 maart via de volgende link: https://www.oadwinactie.nl/oad-noorwegen-wintersportstudiereis/

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Niet de vraag of maar wanneer het goedkomt bij Jet Airways

Volgende bericht

Geen plan B ANVR-Congres

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.