Nieuws

Oad toilettas bij boeking busreis naar Oostenrijk & Zwitserland.

Deel dit artikel

Oostenrijk & Zwitserland zijn bij uitstek landen voor een busreis vol excursies, een wandelreis, fietsvakantie of muziekreis. Oad heeft er een uitgebreid aanbod en heeft nu een leuke actie voor jou. Bij boeking voor één van deze busreizen, geboekt voor 1 mei a.s. met vertrek in het zomerseizoen, ontvang je een leuke Oad toilettas.

De actie geldt voor nieuwe boekingen en je dient je boeking zelf aan te melden. Op Webscope ( https://retail.oad.nl/tas-actie-retail) vind je alle informatie.  Per reisbureau zijn drie toilettassen beschikbaar en per ZRA één toilettas. Maak je meer boekingen, dan geldt er een bonus, want dan ontvang je tevens een Oad weekendtas.

Maak je de boeking voor 18 april, dan geldt voor je klant ook een extraatje, nl. een extra korting van 25 euro (actiecode Oadactie25). Vrijwel alle reizen kennen al diverse reisdata met een gegarandeerd vertrek. Succes met de verkoop!


Deel dit artikel
Vorige bericht

Guiness World Records: Gevora (Dubai) hoogste hotel ter wereld

Volgende bericht

Samenwerking de Jong Intra Vakanties en Eurowings

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.