Nieuws

Ontdek Turkije met Isropa én korting

Deel dit artikel

Isropa biedt reisagenten nu een de kans om zelf ‘Het andere Turkije’ te ontdekken. Reisagenten en een medereizig(st)er krijgen van Isropa nu € 150 reisagentenkorting per persoon op alle fly-drives, groeps- en privé rondreizen, specials (waaronder wandelreizen, Blu cruises, paardrijden enzovoorts) en op alle accommodaties met het label “Het andere Turkije”.

Zowel de reisagent als één medereiziger ontvangen beide € 150 reisagentenkorting. Deze korting geldt nog bovenop de vroegboekkortingen en introductiekorting van € 25 p.p. die Isropa aan alle klanten geeft. De reisagentenkorting geldt alleen voor reisagenten waarmee Isropa een agentuurovereenkomst heeft. De reisagentenkorting geldt alleen over volledige pakketreizen inclusief vlucht. Over het restantbedrag wordt geen commissie geheven. Boek voor 1 maart 2012 om op alle vroegboekkortingen en introductiekorting aanspraak te maken. Meer informatie en/of boekingen: salesinfo@isropa.nl


Deel dit artikel
Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #6: Pretparken en Ferries

Volgende bericht

KLM vliegt weer rechtstreeks op Tokio

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.