Nieuws

“Onze klanten gaan steeds vaker met een elektrische auto op vakantie”

Buro Scanbrit lanceert een aanbod van autorondreizen die ideaal zijn om met de elektrische auto te doen. Bij deze rondreizen laad je bij de accommodatie zelf of vind je een laadpaal op maximaal vijftien minuten rijden. Zo geniet je nog meer van de stilte van de natuur op de mooie groene bestemmingen in Scandinavië en Groot-Brittannië.

In Europa wordt reizen met een elektrische auto steeds makkelijker en normaler. Noorwegen is hierin koploper. Als eerste land ter wereld bestaat meer dan de helft van het aantal nieuw verkochte auto’s uit elektrische auto’s. In Nederland is de verkoop van volledig elektrische auto’s met 42% gestegen in 2020 ten opzichte van 2019. “Ook onze klanten gaan steeds vaker met een elektrische auto op vakantie. De hoogste tijd dus om hier op in te spelen”, aldus Sander Geleedst, Marketing Manager van Buro Scanbrit.

De ideale bestemmingen post-Corona

In Noordwest-Europa vind je de ideale bestemmingen en type rondreizen voor als we straks weer op reis mogen. Oneindig veel ruimte, frisse lucht, actief zijn in de natuur en lekker met je eigen auto op reis langs kleinschalige accommodaties. Je ontdekt het in de Zweedse bossen, het Noorse fjordengebied, de Hooglanden van Schotland of door het afwisselende Deense landschap.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Gunstige boekingsvoorwaarden voor boeker campingvakanties belangrijker dan vaccin...

Volgende bericht

Smeekbede directeuren ANVR en HISWA-RECRON om minister voor toerisme

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.