“Onze belangrijkste drijfveer is om u als onze klant een prachtige en onbezorgde vakantie te bezorgen. In deze bizarre tijden, waarin er veel onder druk staat, zijn er juist veel zorgen. De gevolgen van het corona virus raakt niet alleen ons bedrijf, maar een ieder in zijn of haar dagelijkse leven”, schrijft Arjan Koster (Directeur Oad) op de website van de reisorganisatie.

“Gezien de huidige situatie zullen wij t/m 16 april geen reizen uitvoeren. Voor Rusland en riviercruises geldt dat wij t/m 30 april geen reizigers laten afreizen.”

Reizigers waarvan de reis geannuleerd is, ontvangen van een SGR-erkend voucher ter waarde van de betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum. Het voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle reizen uit het Oad aanbod. Vragen? Klik dan hier.

Koster: “Al onze medewerkers doen hun uiterste best om iedere reiziger zo goed mogelijk te informeren. Ondanks de extra inzet van medewerkers, kan het voorkomen dat u langer moet wachten voor de telefoon of uw e-mail beantwoord wordt.”

Beleggen in vastgoed? Beleggingspanden.nl is hét vastgoedportaal voor wie in vastgoed wil beleggen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe beleggingspanden.