Nieuws

Oorschot opvolger van Uijterwijk als nieuwe bestuursvoorzitter NHTV

Oorschot opvolger van Uijterwijk als nieuwe bestuursvoorzitter NHTV
Oorschot was onder andere burgemeester van Delft

Met ingang van 1 september 2012 treedt Hein van Oorschot aan als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Hij is vanaf 2004 voorzitter van het College van Bestuur van Tilburg University. Hiervoor heeft hij verschillende publieke functies vervuld, onder andere als burgemeester van Delft. Hein van Oorschot is de opvolger van Hans Uijterwijk, die sinds 1998 deze functie heeft vervuld en vorig jaar te kennen heeft gegeven na veertig jaar onderwijs, waarvan bijna dertig jaar als bestuurder, zijn actieve onderwijsloopbaan te willen beëindigen.

Met ingang van 1 september 2012 bestaat het College van Bestuur van NHTV uit: mr. Hein van Oorschot als voorzitter en ir. Nico van Os als lid. Na de zomervakantie wordt op passende wijze afscheid genomen van Hans Uijterwijk.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #3: Turkije, Italië & Cruise Class

Volgende bericht

NHTV en Amadeus worden partners

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.