Nieuws

Open Dag Sijfa Cruises & Oad Riviercruises

Deel dit artikel

Oad nodigt jou graag uit om kennis te maken met hun wereld op het water: de comfortabele riviercruiseschepen en de bijbehorende prachtige riviercruises.

Mirelle Bergenhenegouwen (Accountmanager Retail bij Oad): “De partner voor onze riviercruises, SijFa Cruises, bestaat dit jaar vijftien jaar. Om dit te vieren en om te laten zien wat Sijfa Cruises te bieden heeft, organiseert deze rederij een speciale open dag op zondag 25 maart in Nijmegen.” Ook het riviercruise-team van Oad is daarbij aanwezig.

Oad nodigt je uit om een kijkje nemen op de twee geheel gerenoveerde hotelschepen 4* deluxe MS Carmen en 4* deluxe MS Verdi. Ook het vlaggenschip 4* MS Rigoletto is te bewonderen. “Mede namens SijFa Cruises hopen wij je aan boord te mogen begroeten, wellicht samen met je klanten, voor een rondleiding, een drankje, de sfeer op het water en alle informatie over de riviercruises.”

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar de organisatie zou het wel leuk vinden om te weten dat je komt. Stuur dan even een e-mail naar retail@oad.nl.

Wanneer: zondag 25 maart 2018
Waar: Nijmegen, Waalkade
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nederlandse toeristen gestrand op Tenerife

Volgende bericht

MSC Cruises opent verkoop van MSC Grandiosa

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."