Nieuws

Oplichters Almere Reizen met noorderzon vertrokken

Bijna 50 mensen zijn opgelicht door Almere Reizen, dat meldt Omroep Flevoland. Het gaat voornamelijk om reizigers die een ticket naar Suriname hebben geboekt, maar er achterkwamen dat er geen enkele reservering voor hen was gemaakt. Voor hen zal het haast onmogelijk worden om de feestdagen in Suriname door te brengen. Vrijwel alle gedupeerde hadden het ticket al volledig of gedeeltelijk betaald. De schade loopt in tienduizenden euro’s. Het bureau is niet bereikbaar en gedupeerden willen aangifte doen bij de politie. Almere Reizen was niet aangesloten bij de SGR.

BEKIJK HIER HET ITEM UIT HET JOURNAAL VAN OMROEP FLEVOLAND VAN GISTERAVOND

Aan dichtbij.nl laat een gedupeerde weten: ”Ik stond vanochtend op Schiphol om naar India te vertrekken. Daar kreeg ik te horen dat Almere Reizen de vlucht heeft geannuleerd. Dat dit kan in een beschaafd land als Nederland. Dit is geen faillissement, dit is pure fraude.”

Een andere vrouw laat weten: “We zijn er in gestonken”. In totaal boekte ze met een groep van vijftien personen om familieredenen een reis naar Suriname. “Niet iedereen kan een nieuw ticket betalen. Zij zullen niet meekunnen. Dit is vreselijk”.

Discussieer mee en ontmoet branchegenoten via de social media kanalen van TravelPro: Twitter, Facebook, Hyves en Linkedin. Bekijk ook de video’s van TravelPro op het YouTube-kanaal.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sundio stopt met jongerenmerk TraXs

Volgende bericht

NHTV studenten doen onderzoek naar nieuwe media voor NBTC en HSMAI

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.