Nieuws

Opmerkelijke bommelding Sint Maarten

Deel dit artikel

Het Princess Juliana International Airport (Sint Maarten) kreeg afgelopen vrijdagavond te maken met een opmerkelijke bommelding. Na onderzoek werd er niks gevonden.

Het vliegveld werd vrijdagavond ontruimd, waardoor ook passagiers van een KLM-toestel dat net was geland direct de luchthaven moesten verlaten. Zij werden in een hotel ondergebracht. Zaterdagochtend ging het Princes Juliana International Airport weer open. Naar de verantwoordelijke van de bommelding wordt nog steeds gezocht. Hij of zij moet opdraaien voor de kosten.

Opvallend
Kort voor de bommelding vertrok de Minister-President van de Nederlandse Antille, Emily de Jongh-Elhage, met een Insel Air-vlucht naar Curaçao. Aan boord van diezelfde vlucht bevond zich ook de van moord verdachte en ex-politieagent Gregory Rogelio Koeiman. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een muzikant tijdens de grote carnavalsparade op Curaçao.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vlieg met Oad mee naar...

Volgende bericht

Wesley op HI-feest

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.