Nieuws

Oranje-fans zwaaien NL-elftal online uit

Deel dit artikel

Heel Nederland kan de Oranjespelers straks uitzwaaien, als ze op 5 juni samen met trainer Louis van Gaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol richting Brazilië vertrekken. Fans kunnen dankzij een initiatief van Schiphol, samen met de KNVB en zijn partners, hun eigen ‘uitzwaaifilmpjes’ insturen, die op de dag van vertrek op alle schermen van Schiphol te zien zijn. Hiermee krijgt iedereen de mogelijkheid om het Nederlands elftal online uit te zwaaien en hun support aan het team te laten zien.

Oranje

Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group: “Veel Nederlanders willen het Nederlands elftal op een persoonlijke manier succes wensen en wij bieden die mogelijkheid via schiphol.nl/uitzwaaien. Waar je ook bent, je kan het Nederlands elftal uitzwaaien en laten zien dat je achter ze staat. Ik denk dat het echt inspirerend is voor de spelers dat zij op de dag van hun vertrek de support ervaren van heel Nederland. We bieden deze uitzwaaimogelijkheid natuurlijk al langer aan voor reizigers, maar niet eerder zijn onze schermen zó massaal ingezet op Schiphol als voor deze Oranje-uitzwaaifilmpjes.”

Uitzwaaiwedstrijden
Via www.schiphol.nl/uitzwaaien kunnen fans vanaf vandaag hun filmpjes maken en delen via social mediakanalen. Dat kan ook heel eenvoudig via een smartphone of tablet. Bij alle uitzwaaiwedstrijden van Oranje kunnen fans in het ‘OnsOranjePark’ bij de stadions eveneens een uitzwaaifilmpje opnemen. Uitzwaaiers maken kans op kaarten voor de laatste wedstrijd van Oranje op 4 juni thuis tegen Wales.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eerste studietrip Holiday Extras succes

Volgende bericht

Twee nieuwe routes Ryanair vanaf Eindhoven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."