CoronavirusNieuws

Oranje reisadvies voor Rwanda

De kleurcode voor Rwanda gaat vanaf morgen (22 juli 2021) van geel naar oranje, want het land is vanaf dan door het coronavirus een hoogrisicogebied.

“Reis alleen naar Rwanda als het noodzakelijk is. Als je vanuit Rwanda naar Nederland reist heb je vanaf 24 juli 2021 een coronabewijs nodig. Door een toename van het aantal coronavirusbesmettingen is de stad Kigali en de districten: Burera, Gicumbi, Kamonyi, Musanze, Nyagatare, Rubavu, Rwamagana en Rutsiro sinds 17 juli 2021 in lockdown”, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Lees nu TravelPro 28 van 16 juli 2021

Volgende bericht

"Onacceptabel als reizigers toch moeten betalen voor een test"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."