Vacature

Otravo zoekt Customer Experience Travel Agents

Met merken als Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be en dé Vakantiediscounter is Otravo dé speler in de Benelux en Scandinavië als het gaat om online travel. Wij zijn de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en hebben een groei-ambitie die nog veel verder rijkt. Om onze ambitie voor de toekomst waar te kunnen maken zijn wij per direct op zoek naar Customer Experience Travel Agents.

Wie zoeken we?
Voor ons Customer Experience Center zoeken we enthousiaste collega’s die van aanpakken houden en graag onderdeel zijn van ons succes. We zoeken kandidaten met mbo/hbo-diploma en/of ervaring in een vergelijkbare functie.

Jij bent:

  • energiek;
  • servicegericht;
  • altijd respectvol;
  • duidelijk in je communicatie;
  • doortastend en resultaatgericht;
  • en klanten worden blij als ze jou bellen!

Wat ga je doen?
Je start met een training op onze Otravo-academy, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Je helpt de klant bij vragen naar aanleiding van een boeking via telefoon, e-mail of social media, binnen de vastgestelde targets. Je begeleidt en ontzorgt de klant vanaf het eerste contactmoment tot aan de administratieve afwikkeling daarvan. Spot je een commerciële kans? Dan pak je die!

Waar ga je dit doen?
Ons mooie bedrijf bestaat uit 270 medewerkers verspreid over diverse locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een van de mooiste kantoren van de Randstad: de ‘Suikersilo’s’ in Halfweg, waar we een inspirerende werkplek hebben gecreëerd in de penthouses van beide torens.

Je gaat aan de slag op ons Customer Experience Centre, waar onze particuliere klanten worden geadviseerd en ontzorgd. Hier staan service en klanttevredenheid bovenaan.

Wat bieden we?
Een uitdagende functie voor 40 uur per week op ons leuke kantoor in de Suikersilo’s in Amsterdam / Halfweg. Hier heerst een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Als Customer Experience Travel Agent werk je hier met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met een team van andere enthousiaste CEC-medewerkers.

Je komt terecht in een gepassioneerd team, een open cultuur en een gezonde werkomgeving. Daar hoort bij: dagelijks gratis fruit, een lidmaatschap van onze exclusieve Otravo-gym en gratis toegang tot de lounge area’s in Sugar City. We bieden gezonde lunches en op donderdag en vrijdag ben je welkom voor een drankje in onze in onze Sky Lounge.

Andere voordelen zijn:

  • Uitstekende bereikbaarheid zowel met het ov als met de auto; het station is tegenover ons kantoor.
  • Korting op vakanties.
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering.

Lijkt het je interessant?
Wacht niet te lang en reageer! Solliciteer via onderstaande button. Wil je meer informatie? Bel ons HR-team op 06-51 75 74 51 of kijk op werkenbijotravo.nl/vacature/customer-experience-travel-agents

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Norwegian Bliss maakt succesvolle eerste vaart

Volgende bericht

Eerste vlucht Sunair naar de Kanaaleilanden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.