Vacature

Otravo zoekt Product Owner Air – Gesloten

De Product Owner binnen onze Product Teams is degene die intensief samenwerkt met de commerciële teams en andere stakeholders binnen Otravo voor de ontwikkeling, implementatie en analyse van onze website Vliegtickets.nl. Het verhogen van de conversie en klantloyaliteit is hierbij het belangrijkste focusgebied.

De Product Teams werken vanuit een sterke Agile overtuiging met weinig overhead, snelle time-to-market en hoge kwaliteit. En altijd met de klant op de eerste plaats. We gebruiken experimenten om erachter te komen wat onze klanten echt willen en zijn constant bezig deze leringen om te zetten in werkende software. Dit doen we als Product Team en ook als Team Otravo.

Wat ga jij doen?
Als Product Owner (PO) ontwikkel je samen met de stakeholders de product visies, gebaseerd op de klantbehoefte en business doelen. Je brengt deze visie over op de developers en designers, en bent verantwoordelijk dat deze als User Stories in de juiste prioriteit op de Product Backlog komt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de User Stories gerealiseerd worden en op een gecontroleerde manier een positieve impact hebben op de conversie.

Jij bent in staat om heldere doelen te formuleren en te realiseren, samen met jouw teams, waarbij jullie verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer hiervan (you build it, you run it, you love it). Als Product Owner vervul je een spilfunctie in de realisatie van onze ambitie om een van de grootste online ticketaanbieders in Europa te worden.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
• Je bent geobsedeerd door onze klanten en bent constant aan het kijken hoe je zijn of haar ervaring op onze websites kan verbeteren.
• Je creëert en onderhoudt een Product Roadmap met business prioriteit en een geprioriteerde Product Backlog.
• Je leidt en verbetert het product development process gebaseerd op Scrum samen met de Scrum teams.
• Je verbetert de websites aan de hand van helder geformuleerde doelen met hoge commerciële impact.
• Je werkt intensief samen met de commerciële teams, mede Product Owners, developers en designers.
• Je ontwikkelt en realiseert A/B-experimenten voor conversie optimalisatie.
• Je bent aanspreekpunt voor -en analyseert problemen op onze websites en weet deze samen met de teams op te lossen.

Welke vaardigheden heb je?
• Minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen het e-commerce domein.
• Je hebt aantoonbare ervaring en kennis op gebied van high traffic websites.
• Minimaal een afgeronde HBO of universitaire opleiding.
• Sterke commerciële focus en in staat werkzaamheden hierop te organiseren.
• Ervaring in de reisbranche is een sterke pré.
• Data-gedreven, klantgericht, pro-actief, creatief en innovatief.
• In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; goede communicatieve vaardigheden.
• Ervaring met A/B en multivariabel testen.
• Ervaring met werken in een Agile development omgeving.

Wat bieden we?
We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons leuke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Als Product Owner werk je hier met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een team van onlinespecialisten.

Vanzelfsprekend bieden we een goed salaris en een reiskostenvergoeding. Daarnaast profiteer je ook van de voordelen van werken bij een reisbedrijf: een zeer uitgebreide gratis reis- en annuleringsverzekering en korting op onze vakanties en andere producten als autohuur.

Het is voor ons belangrijk dat je blijft ontwikkelen. Samen kijken we welke (online) courses, conferenties en events interessant voor je kunnen zijn. Belangrijker is dat je de tijd krijgt om je werk goed te doen en te doorgronden. Daar worden we allebei beter van.

Wie zijn wij?
Online Travel Organisation, Otravo, is marktleider in de Benelux en Scandinavië voor airline tickets en reisproducten. Ons mooie bedrijf bestaat uit 270 medewerkers verspreid over diverse locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een van de mooiste kantoren van de Randstad: de ‘Suikersilo’s’ in Halfweg, en hebben we daarnaast een leuk kantoor in hartje Amsterdam, aan de mooie Herengracht.
Je bent onderdeel van een van de snelst groeiende reisorganisaties, met merken als Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be, SchipholTickets.com, WTC.nl, dé VakantieDiscounter, Flygstolen.se en Tripmonster.
Meer dan 100.000 mensen bezoeken onze websites dagelijks en een aanzienlijk aantal heeft gereisd via onze merken sinds 1983, wat momenteel resulteert in een jaarlijkse omzet van 600 miljoen euro.

Lijkt het je interessant?
Upload je CV en een korte motivatiebrief op werkenbijotravo.nl.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Concurrerende tarieven door krachtenbundeling Expedia en Amadeus

Volgende bericht

Volledige aanbod De Jong Intra boekbaar via Qenner

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.