Vacature

Otravo zoekt Teamleader CEC Travel – Gesloten

Met merken als Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be en dé Vakantiediscounter is Otravo dé speler in de Benelux en Scandinavië als het gaat om online travel. Wij zijn de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en hebben een groei-ambitie die nog veel verder rijkt. Om onze ambitie voor de toekomst waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een Teamleader CEC Travel.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een kandidaat met HBO werk en denkniveau. Je hebt tenminste 3 jaar ervaring binnen de reisbranche, kunt zelfstandig werken, hebt ervaring met het aansturen van een middelgroot team en bent fulltime en flexibel beschikbaar.

Klant- en kwaliteitsgerichtheid is voor jou een belangrijk speerpunt en organiseren zit je in het bloed. Je bent ambitieus en commercieel en draagt tegelijkertijd ook graag bij aan een prettige sfeer en betrokkenheid op de werkvloer. Je bent klantgericht, proactief en zorgt er altijd voor dat jouw kennis up-to-date is.

Je bent een echte vraagbaak; de medewerkers van het CEC kunnen altijd bij je terecht met vragen over de dagelijks operationele gang van zaken. Je stelt tevens hun taken en werkzaamheden bij waar nodig en signaleert knelpunten. Tot slot: je weet de kennis en vaardigheden van de CEC-medewerkers optimaal te benutten.

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een goede dienstverlening aan de klanten van Otravo (hieronder vallen de merken). Je bent in staat om alle vormen van klantcontact optimaal af te handelen. Als hoofdtaak houd je je bezig met het reilen en zeilen van het CEC en motiveer je het team, zodat ze optimaal in staat zijn om in te spelen op de klantvragen en om de gestelde KPI’s te realiseren.

Als teamleader onderhoud je daarnaast dagelijks contact met de direct leidinggevende (Manager CEC Air/Travel) over de operationele gang van zaken op de werkvloer en de CEC medewerkers. Je draagt zorg voor rapportages volgens vaste regels en procedures, zodanig dat het management optimaal geïnformeerd wordt. Je weet de diverse afdelingen binnen Otravo te vinden voor de operationele doorstroming van zaken.

Taken

 • Je coördineert en begeleidt de dagelijkse operationele gang van zaken op de werkvloer en bent een vraagbaak voor de CEC-medewerkers;
 • Je stuurt aan op taken binnen het CRM, de back office omgeving en telefonische klantenservice;
 • Je bewaakt en stelt de werkzaamheden van de klantenservice medewerkers bij;
 • Je signaleert knelpunten die van invloed zijn op het operationele proces en onderneemt adequate oplossingen;
 • Je draagt zorg voor de informatieoverdracht naar de CEC-medewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie en kwaliteitsmonitoring van de dienstverlening aan onze klanten;

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Fulltime beschikbaar
 • Bij voorkeur ervaring in de reisbranche
 • Ervaring met het aansturen van een middelgroot team
 • Flexibel inzetbaar
 • Klant- en kwaliteitsgerichtheid
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift, Duits is een pré

Wat bieden we?
We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons leuke kantoor in de Suikersilo’s in Halfweg. Hier heerst een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Als Teamleader werk je hier met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met een team van enthousiaste CEC-medewerkers.

Vanzelfsprekend bieden we een goed salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast heeft werken bij een reisbedrijf ook nog andere voordelen: je krijgt een zeer uitgebreide gratis reis- en annuleringsverzekering en kunt rekenen op korting op onze vakanties en andere producten als autohuur.

Lijkt het je interessant?
Wacht niet te lang en reageer! Stuur je cv met een korte motivatie naar recruitment@otravo.eu t.a.v. Soufiane Mehdaoui.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reactie van Belvilla op besluit ACM

Volgende bericht

Video - Untamed Travelling start DMC in Afrika

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.