Vacature

Otravo zoekt Travel Agent voor dé VakantieDiscounter

Met merken als Vliegtickets.nl, Travelgenio.com en dé VakantieDiscounter is Otravo dé speler in Europa als het gaat om online travel. Wij zijn de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en hebben een groei-ambitie die nog veel verder reikt. Om onze ambitie voor de toekomst waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar Travel Agents.


Wie zoeken we?
Wij zoeken kandidaten met MBO werk- en denkniveau. Een enthousiaste collega die van aanpakken houdt en graag onderdeel wil zijn van ons succes. Klanten worden blij als ze jou bellen, je bent respectvol en duidelijk in je communicatie. Klant- en kwaliteitsgerichtheid is voor jou een belangrijk speerpunt, je hebt energie en houdt van service verlenen!

Wat ga je doen?
Als Travel Agent ben je verantwoordelijk voor een goede dienstverlening aan de klanten van dé VakantieDiscounter. Je helpt en adviseert de klant bij vragen over nieuwe en bestaande boekingen en draagt jouw steentje bij aan de excellente serviceverlening.

Taken

  • Je beantwoordt vragen via telefoon, e-mail, chat en social media
  • Je onderhoudt nauw contact met diverse reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en overige partners
  • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling

Jouw profiel

  • MBO-4 werk- en denkniveau
  • Fulltime beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar
  • Ervaring in de reisbranche is een pré
  • Klant- en kwaliteitsgerichtheid
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden
  • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift

Wat bieden we?

We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons leuke kantoor in de Suikersilo’s in Halfweg. Hier heerst een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Vanzelfsprekend bieden we een goed salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast heeft werken bij een reisbedrijf ook nog andere voordelen: je krijgt een zeer uitgebreide gratis reis- en annuleringsverzekering en kunt rekenen op korting op onze vakanties en andere producten als autohuur.

Lijkt het je interessant?

Wacht niet te lang en reageer via de sollicitatieknop. Vergeet niet in jouw brief t.a.v. Soufiane Mehdaoui te vermelden!

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - "Curaçao draait goed op Nederlandse markt in 2018"

Volgende bericht

NS: 'Traject Amsterdam - Berlijn moet sneller'

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.