Nieuws

Overheid biedt ANVR-leden hulp bij implementatie van adviezen testreizen

Afgelopen vrijdag presenteerden de ANVR en de Nederlandse overheid de uitkomsten van het gedragsonderzoek gedurende de in april en mei jl. uitgevoerde testreizen. Onderdeel van de uitkomsten is een set met aanbevelingen aan reisondernemingen hoe de communicatie richting reiziger en vakantieganger de komende periode vorm te geven. Tijdens het door ANVR georganiseerde webinar bood de overheid ANVR reisbedrijven aan te ondersteunen met het vormgeven van die informatievoorziening.

“Deze week publiceert de overheid het rapport met bevindingen van de testreizen en aanbevelingen voor de komende periode. Daarmee kunnen reisondernemingen zelf aan de slag gaan. als het rapport beschikbaar is, zullen we deze delen via het ANVR nieuws”, zegt Frank Radstake van de ANVR. “Maar de overheid heeft ook het aanbod gedaan aan ANVR reisondernemingen hen daarbij met raad en daad te ondersteunen”.

Het gedragsteam Corona van de overheid laat weten: laat het ons uiterlijk vrijdag 11 juni weten als je gebruik wilt maken van onze ondersteuning om aan de slag te gaan met de aanbevelingen, en met welke. Dit doe je door je hulpvraag te mailen naar Judith van Groos via j.groos@minfin.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Vuelandia zoekt administratief medewerker

Volgende bericht

Elbers (KLM), Benschop (Schiphol), Oostdam (ANVR) en Walsh (IATA) over openen van de grenzen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.