TravelPro

Overname van Flybe door Connect Airways

Overname van Flybe door Connect Airways

Flybe heeft de verkoop van zijn activa afgerond aan Connect Airways, een consortium van kopers (Virgin Atlantic Limited, Stobart Group en fondsen beheerd door Cyrus Capital Partners) onder leiding van Virgin Atlantic. Flybe blijft klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland bedienen en zal te zijner tijd worden omgedoopt tot een merk van Virgin Atlantic.

De overname zou voordelen bieden waaronder het feit dat er meer keuze ontstaat voor Flybe-klanten door de Britse regio’s en Ierland te koppelen aan het langeafstandsnetwerk van Virgin Atlantic via verbeterde connectiviteit op Manchester Airport en London Heathrow.

Met de overname zegt Connect Airways een sterke basis te bieden voor de toekomst van Flybe, haar klanten en haar medewerkers.  Er zal gebruik worden gemaakt van de gecombineerde commerciële, operationele en functionele expertise en schaalgrootte van Virgin Atlantic en de Stobart Group. Door de overname zal er ook sprake zijn van een  versterkte aanwezigheid op Manchester Airport en London Heathrow Airport met het potentieel om verder te groeien op Southend Airport.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Exit mobile version