Vacature

Pacific Island Travel zoekt Reisspecialist (Gesloten)

Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een fulltime reisspecialist die ons verkoopteam komt versterken. De ideale kandidaat heeft al enkele jaren verkoopervaring opgedaan in de reisbranche (bij voorkeur op verre bestemmingen bij een gespecialiseerde touroperator). Een kandidaat verkoopmedewerker voldoet bij voorkeur aan het volgende profiel:

Profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste doorwerker die een nieuwe uitdaging zoekt. De ideale kandidaat heeft al enige ervaring opgedaan in de reisbranche. Een geschikte kandidaat voor deze functie voldoet bij voorkeur aan het volgende profiel:

  • Werkervaring in de reisbranche is een pré;
  • Reiservaring in Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaï en/of de Pacific Eilanden;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Bezit uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Enthousiasme voor onze bestemmingen en producten;
  • HBO denkniveau;
  • Goed kunnen omgaan met geautomatiseerde systemen (naast ons reserveringssysteem en intranet gebruiken we Galileo, Word, Excell, Email en diverse internet applicaties);
  • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels (evt. Frans & Duits);
  • Reistijd naar kantoor Amsterdam (naast CS) maximaal 1 uur
  • Flexibel zijn in werktijden en werklocatie (in principe houden we een werkweek aan van 39 uur/week en is de functie gelokaliseerd op 1 kantoor, maar bij drukte kan het nodig zijn om over te werken of op een andere locatie – bijv. Breda – te werken).

Taken

De verkooptaak bestaat uit het voeren van verkoopgesprekken met klanten (telefonisch of op kantoor), verkoopcorrespondentie met klanten (vnl. telefonisch, maar ook via de mail) en offertes maken voor reizen op maat. We zijn een open organisatie met veel direct overleg tussen collega’s. De inwerkperiode omvat een intensieve training op ons kantoor in Amsterdam.

De aard en de groei van ons bedrijf maakt het werk afwisselend, veeleisend en uitdagend.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met vaardigheden en ervaring. Deze liggen over het algemeen duidelijk boven het branchegemiddelde. Interesse?

Indien je wilt reageren op een vacature, kun je een sollicitatiebrief met CV sturen naar:

Pacific Island Travel
t.a.v. dhr. J. Pol
Simon Carmiggeltstraat 10
1011 DJ Amsterdam

Of stuur een e-mail naar: 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR: zet automatische incasso aan Thomas Cook stop

Volgende bericht

Thomas Cook Duitsland hoopt op wedergeboorte Neckermann Reisen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.