Nieuws

PaperFlies breidt uit met zes dagelijkse pakketreizen

Vanaf vandaag zet PaperFlies dagelijks de zes meest uitzonderlijk geprijsde pakketreizen van het web in één overzicht. De nieuwe ‘Getaways’ richten zich op stedentrips en verre vakanties.

De reisexperts zoeken dagelijks naar de meest opvallende reisaanbiedingen. “Dat kan een vakantie naar IJsland zijn met in het programma orka’s spotten, of een een vliegticket naar de Malediven met verblijf op een luxe resort. De pakketten bestaan altijd uit een vlucht en hotel. Bij het zoeken worden de prijs en kwaliteit van de reis tegen elkaar afgewogen. Alleen als beide factoren uitstekend zijn, brengen we het aanbod onder de aandacht. PaperFlies draait daarmee het zoekproces om. Laat de beste prijs je bestemming bepalen”, aldus mede-oprichter Jens Steenhuis.

Snelle groei
Al meer dan 100.000 reizigers maken gebruik van de dagelijkse selectie vliegticket aanbiedingen van PaperFlies. Pakketreizen is een logische volgende stap om het aanbod aantrekkelijker te maken voor een grotere doelgroep. De inkomsten komen voort uit het affiliate model.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro #39 - 23 september

Volgende bericht

Passagiers enthousiast over KLM Bus (Video)

Auteur

Ilse van der Heide