CoronavirusNieuws

Nederlandse parken Center Parcs dicht tot 29 april

Center Parcs laat op haar website weten dat op basis van de huidige situatie haar Nederlandse parken dicht blijven tot 29 april en dat het de voorschriften van de lokale overheden opvolgt. Daardoor kunnen de openingsdata per land nog wijzigen.

Alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk van Center Parcs zijn sinds maandag 16 maart (12.00 uur) gesloten. Op haar website laat Center Parcs weten de ontwikkelingen en regelgeving op de voet te volgen en dat op basis van de huidige ontwikkelingen de Nederlandse parken weer open gaan op woensdag 29 april. De Franse parken staan gepland om woensdag 15 april open te gaan. Voor de Belgische en Duitse parken is het op dit moment het plan om open te gaan op maandag 20 april. Ook hier wordt continu gekeken of dit doorgang kan vinden op basis van de ontwikkelingen. Center Parcs volgt de voorschriften van de (lokale) overheden op, zo laat het nadrukkelijk weten. Wanneer de richtlijnen worden aangepast, worden vakantiegangers hierover per e-mail of sms geïnformeerd. Kijk voor meer informatie op deze website van Center Parcs.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. A.de Jong
    2 april 2020 at 15:48

    Fantastisch nieuws, hoop dat vele andere bedrijven volgen!

Vorige bericht

Een goed gesprek met... Frank Oostdam (ANVR)

Volgende bericht

ACM: "Accepteren voucher is redelijk en verstandig"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.