CoronavirusNieuws

Pascall van Mastrigt-Kempen verlaat LMX

Pascall van Mastrigt-Kempen (Account Manager International bij LMX Touristik) vertrekt bij het Duitse LMX Touristik. “Voor mij was het al een tijdje bekend en sinds 1 april was ik al wat minder actief voor LMX op hun verzoek. Iedereen heeft arbeidstijdverkorting gekregen, zelfs het management werkt deeltijd”, laat Van Mastrigt-Kempen aan TravelPro weten.

Van Mastrigt-Kempen: “We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan en ik begrijp de hele situatie. Door de coronacrisis zijn er nauwelijks inkomsten bij de touroperators. Ik vind het super jammer, want ik vond het heel fijn om met iedereen samen te werken en heb in de afgelopen tijd leuke contacten opgebouwd. Ik ga mij nu focussen op iets nieuws en bedank alle partners die ik heb leren kennen voor de geweldige tijd. Ik blijf het ZRA-schap gewoon doen, dus zal iedereen vast nog wel tegenkomen.”

Succes
Van Mastrigt-Kempen was grotendeels verantwoordelijk voor de bekendheid en het succes van de LMX producten op de Nederlandse markt. “We bedanken Pascall voor haar jarenlange, uitstekende inzet voor onze onderneming en voor haar loyaliteit, en wensen haar het allerbeste en veel succes voor de toekomst”, aldus LMX.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Transavia start samenwerking met Thuisbezorgd.nl voor 'in-flight'-bezorging

Volgende bericht

23 banen weg bij Sunny Cars

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.