Nieuws

PASRA Airline Express nu al groot succes

Deel dit artikel

PASRA1De 23ste editie van de PASRA Airline Express is in volle gang. De eerste drie avonden liggen inmiddels achter ons en zijn goed bezocht. De samenkomst van 24 luchtvaartmaatschappijen en tientallen reisprofessionals is ook dit jaar een succesformule.

Deelnemers aan de Airline Express kunnen genieten van een smakelijk buffet, waarna zij in verschillende rondes in contact kunnen komen met de airlines. De aanwezige vertegenwoordigers praten hun tafelgasten bij over de sterke punten en noviteiten van de desbetreffende luchtvaartmaatschappijen. Na een tiental sessies is er nog de gelegenheid voor twee ‘free flow’ rondes, waarbij de deelnemers kunnen aanschuiven bij een willekeurige airline uit een van de andere groepen.

De Airline Express avonden worden traditiegetrouw afgesloten met een spel waarbij tickets naar Europese en intercontinentale bestemmingen te winnen zijn. Wie nog geen bezoek heeft gebracht aan de Airline Express kan zich voor de onderstaande avonden nog aanmelden via www.pasra.nl.

Airline Express Twente 25 maart 2013 Hotel Hengelo, Hengelo
Airline Express Groningen 26 maart 2013 Groningen Airport
 Airline Express Brabant 8 april 2013 Van der Valk hotel, Eindhoven
Airline Express Gelderland 9 april 2013 Papendal, Arnhem

Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #9

Volgende bericht

Oad gaat banen schrappen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.