Nieuws

PASRA Airline Express nu al groot succes

PASRA1De 23ste editie van de PASRA Airline Express is in volle gang. De eerste drie avonden liggen inmiddels achter ons en zijn goed bezocht. De samenkomst van 24 luchtvaartmaatschappijen en tientallen reisprofessionals is ook dit jaar een succesformule.

Deelnemers aan de Airline Express kunnen genieten van een smakelijk buffet, waarna zij in verschillende rondes in contact kunnen komen met de airlines. De aanwezige vertegenwoordigers praten hun tafelgasten bij over de sterke punten en noviteiten van de desbetreffende luchtvaartmaatschappijen. Na een tiental sessies is er nog de gelegenheid voor twee ‘free flow’ rondes, waarbij de deelnemers kunnen aanschuiven bij een willekeurige airline uit een van de andere groepen.

De Airline Express avonden worden traditiegetrouw afgesloten met een spel waarbij tickets naar Europese en intercontinentale bestemmingen te winnen zijn. Wie nog geen bezoek heeft gebracht aan de Airline Express kan zich voor de onderstaande avonden nog aanmelden via www.pasra.nl.

Airline Express Twente25 maart 2013Hotel Hengelo, Hengelo
Airline Express Groningen26 maart 2013Groningen Airport
 Airline Express Brabant8 april 2013Van der Valk hotel, Eindhoven
Airline Express Gelderland9 april 2013Papendal, Arnhem

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisburo Actueel #9

Volgende bericht

Oad gaat banen schrappen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.