Nieuws

PASRA Airline Express druk bezocht

De eerste avond van de 24e PASRA Airline Express op Rotterdam The Hague Airport is door bijna 150 reisagenten goed bezocht. De Passenger Airline Sales Representative Associationluchtvaartmaatschappijen trekt met haar 24 leden, waarvan onder andere Aeroflot Russian Airlines en Etihad Airlines als nieuwkomers, de komende weken door het land om de reiswereld te informeren over hun noviteiten. Met zo’n 650 aanmeldingen voor de in totaal zes avonden kan er nu al gesproken worden van een succesvolle editie.

In Hengelo (31 maart), Assen (1 april), Eindhoven (14 april) en Arnhem (15 april) zijn nog plaatsen beschikbaar. Wie de Airline Express op één van die avonden wil bezoeken moet er snel bij zijn en zich aanmelden via pasra.nl. Deelname aan de Airline Express 2014 is mogelijk voor medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis, evenals het buffet. Tijdens het eindspel op elke avond maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen. Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van 17.30 -19.00 uur en de presentaties beginnen om 19.15 uur. Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen drie dagen worden € 25 kosten in rekening gebracht.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Fred van Eijk was granted a travel section on RTL 4

Volgende bericht

Online reisaanbieder JUST AWAY naar Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.