Nieuws

Passagiersgroei Stena Line op route Hoek van Holland – Harwich

De overtochten van ferrymaatschappij Stena Line tussen Hoek van Holland en Harwich zijn een jaar na de Olympische Spelen in Londen nog altijd populair.

Tot op heden resulteert dit in een passagiersgroei van tien procent ten opzichte van 2012. Het gaat om autopassagiers en voetpassagiers die vanuit Harwich per rechtstreekse trein doorreizen naar Londen. Ook in 2014 zullen de overtochten uitgevoerd worden met de twee grootste Superferry’s ter wereld, de Stena Hollandica en Stena Britannica. De vertrektijden zijn ongewijzigd en passagiers kunnen profiteren van voordelige tarieven als zij nu al boeken voor volgend jaar.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Verkeersbureau Oman lanceert vernieuwde website

Volgende bericht

Nieuwe dienstregeling KLM op Santiago

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."