CoronavirusNieuws

Paul Backer (Tioga Tours/Fly to the West) brengt Europese autorondreizen op de markt

Deel dit artikel

Het idee lag al een paar jaar op het schap, er was geen haast om het te lanceren. Maar de relatief rustige coronaperiode gaf Paul Backer (eigenaar van Amerika- en Canadaspecialist Tioga Tours) en zijn team de tijd om het goed neer te zetten en sinds eind oktober zijn de Europese autorondreizen ViaTioga een feit.

Voor nu is er gekozen om de meest populaire Europese bestemmingen aan te bieden, maar dat zal ter zijne tijd worden uitgebreid met meer landen en worden bestemmingen aan elkaar geknoopt, zodat er rondreizen op maat kunnen worden gebouwd.

Plan
“Drie jaar geleden waren we dit al van plan, omdat ik binnen nu en tien jaar de klad zie komen in verre reizen. Ik verwacht dat verre reizen heel erg duur gaan worden; vliegen gaat erg prijzig worden, vanwege het milieu en brandstof. Het kan bijna niet anders dat het product verre reizen verandert”, zegt Backer.

Lees meer in TravelPro 44 van 31 oktober 2020.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisorganisatie vraagt met knuffels aandacht voor begeleide vakanties

Volgende bericht

Beterboeken gaat strijd aan met grote hotelboekingssites

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."