Nieuws

Paul Nuyens weg bij CLIA

Paul Nuyens werd begin januari 2019 benoemd tot manager van CLIA België, Nederland en Frankrijk. Hij volgde hiermee Antoine Lacarrière op. Nuyens laat weten op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging.

Nuyens laat aan TravelPro weten dat na twee maanden van tijdelijke werkloosheid door de coronacrisis, CLIA er in Nederland de stekker eruit trekt. “Het uitstel van de rederijen om weer te beginnen met varen heeft er natuurlijk een groot aandeel in. Het is ontzettend spijtig, omdat we goed bezig waren.”

TravelPro heeft contact gezocht met CLIA Nederland, maar wordt doorgestuurd naar UK. Vanuit daar is er nog geen reactie vernomen.

In oktober 2018 liet Nuyens aan TravelPro weten dat hij Carnival Cruise Line moest verlaten. Hij werd door de rederij aangetrokken als zelfstandige contractor om de komst van nieuwe Carnival-schepen naar de Middellandse Zee voor te bereiden en te ondersteunen. Voordat Nuyens aan de slag ging bij Carnival Cruise Line was hij vijf jaar werkzaam voor SeaDream Yacht Club als Director Business Development Benelux, Spain & Portugal. Van 2004 tot 2007 zette hij zich als sales manager België bij Complete Cruise Selection in voor de promotie van Cruises Cunard, Princess Cruises en the Yachts of Seabourn.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] de aankondiging dat Paul Nuyens noodgedwongen moest stoppen met zijn functie als manager van CLIA België, Nederland en Frankrijk, […]

Vorige bericht

Video - Marc van Amsterdam (Sunair) in Wenen

Volgende bericht

Update - AIDA Cruises annuleert reizen tot 31 augustus 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."