Nieuws

Pegasus Airlines verbindt Eindhoven Airport met Istanbul

Pegasus Airlines vliegt vanaf 1 juni drie keer per week tussen Eindhoven Airport en metropool Istanbul. Hiermee verbindt de Turkse luchtvaartmaatschappij de tweede luchthaven van Nederland met de luchthaven Sabiha Gökcen, een internationaal knooppunt van luchtverkeer dat is verbonden met tal van wereldsteden zoals Dubai, Teheran, Amman en Doha.

Naast Istanbul vliegt de Pegasus Airlines vanaf 20 april drie keer per week naar Antalya. De vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A320 NEO en de Boeing 737-800.

De luchtvaartmaatschappij SunExpress vliegt dit zomerseizoen meerdere keren per week naar diverse bestemmingen in Turkije. De Duits/Turkse maatschappij maakt Izmir vanaf Eindhoven Airport goed bereikbaar voor een bezoek aan familie en vrienden. Het knooppunt Izmir is verbonden met metropool Ankara en circa twintig andere bestemmingen in Turkije.  SunExpress vliegt deze zomer eerst drie en vanaf juni vier keer per week naar Izmir en Antalya. Er wordt gevlogen met de Boeing 737 NG.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corendon naar Noord-Cyprus vanaf Maastricht

Volgende bericht

Schrijf je in voor webinar Sambasso

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.