CoronavirusNieuws

Pelikaan Travel lanceert boekingswebsite voor SGR-voucher

Deel dit artikel

Pelikaan Travel lanceert vandaag (7 april) een speciale boekingswebsite, zodat consumenten gemakkelijk hun reisvoucher kunnen verzilveren. Op omboeken.pelikaantravel.com kunnen consumenten op ieder gewenst moment een nieuwe reis zoeken en boeken met behulp van de unieke code die op de reisvoucher staat.

 Naast Pelikaan Travel biedt ook Floow Travel, beide onderdeel van Pelikaan Travel Group, gedupeerden een reisvoucher mét SGR-garantie aan. Alle consumenten die tussen 19 maart en 6 mei 2020 zouden vertrekken hebben recht op de voucher, die zij eind april per mail toegestuurd krijgen. ‘’In twee weken tijd hebben we de speciale ‘corona’-boekingswebsite gebouwd. Consumenten krijgen hiermee de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker hun reis om te boeken en de reisvoucher te verzilveren’’, aldus Remco Bergwerff, Commercieel directeur van Pelikaan Travel Group. ‘’En hoewel de reisvouchers eind april uitgegeven worden, kunnen consumenten zich nu alvast oriënteren op een nieuwe vakantie.”

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Alltours begint met terugbetalen

Volgende bericht

Baudet voor nationalisatie KLM: "Fusie met AF was een blunder van het kaliber introductie-euromunt"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."