Nieuws

Pelikaan weer terug in centrum Zevenbergen

Deel dit artikel

Afgelopen zaterdag heeft John Goverde (directeur/eigenaar Pelikaan Travel Group) het nieuwe reisbureau aan de Molenstraat in Zevenbergen geopend. Hiervoor was het reisbureau voor anderhalf jaar gevestigd aan de Prins Hendrikstraat gevestigd (buiten het centrum).

Goverde: “We zijn trots dat we weer terug zijn in het centrum van Zevenbergen. En wat voor mooi centrum is dat geworden! De terugkomst van de haven en de nieuw aangelegde markt nodigen uit om naar Zevenbergen te komen. Op onze locatie kan de klant terecht voor alle vragen op het gebied van reizen. Ons team van ervaren reisspecialisten is geen bestemming vreemd, en de belangstelling voor onze reiswinkel is na Covid-19 alleen maar groter geworden.”

Om de opening te vieren, heeft Pelikaan een winactie opgezet in samenwerking met onder meer: Avila Reizen, Yaxa Reizen, Oad en Holland America Line.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM voegt Rovaniemi (Finland) toe aan netwerk

Volgende bericht

Stena Line ziet forse stijging autovakanties

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."