Nieuws

Per camper bezorgt Kuoni haar nieuwe brochures

Kuoni is vorige week met de eerste vier van zes nieuwe brochures voor het jaar 2011-2012 uitgekomen. Het Kuoni Sales Team heeft de Azië, Afrika & Midden-Oosten, Caribbean, Midden- en Zuid-Amerika en Camperbrochure op een feestelijke manier persoonlijk overhandigd aan een groot aantal van haar best boekende reisagenten. ‘Uiteraard blijft het bekende maatwerk onze specialiteit. Maar daarnaast biedt Kuoni nu haar rondreizen en autoreizen in verschillende categorieën aan, van eenvoudig tot luxe. Ook introduceert Kuoni een aantal labels, zoals ‘Best Deal’, ‘Best Seller’ en ‘Adventure’, waardoor het voor de klant makkelijker wordt om te kiezen’, aldus Anja van Overbeeke, Sales Manager bij Kuoni. In verband met het uitkomen van een aparte camperbrochure is een deel van de sales uitgevoerd per luxe KEA camper. Tijdens het bliksembezoek kregen de reisagenten de gelegenheid om even een kijkje in de camper te nemen. Vivian van Globe Travel Team Oss: ‘We gaan uiteraard ons best doen om deze mooie campers zoveel mogelijk te boeken.’ In de maand september en oktober beloont Kuoni de reisagent met dubbele spaarzegels voor elke camperboeking. Het gehele seizoen biedt Kuoni de klant een korting aan van € 100 per boeking bij boeking van minimaal 21 dagen camperhuur, gecombineerd met een hotelovernachting en de intercontinentale vlucht. Daarnaast gelden ook de reguliere vroegboekkortingen.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Breda start kennisatelier ‘multifunctionele vrijetijdslocaties’

Volgende bericht

D-reizen en holidaycars.com slaan de handen ineen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."