Nieuws

Personal Touch Travel bij RTL Vakantie Magazine

PersonalTouchTravelPersonal Touch Travel zal aanstaande zondag 30 juni (11:20 RTL4) te zien zijn in het programma RTL Vakantie Magazine. Het item heeft als onderwerp “de nieuwe manier van boeken” en zal de consument informeren over de voordelen van een zelfstandig reisadviseur t.o.v. andere manieren van reizen boeken. Het item wordt afgewisseld met beelden van mooie vakantiebestemmingen en een opname van een reisadviseur aan het werk. Kortom, het programma zal stilstaan bij de personal touch van onze zelfstandig reisadviseurs.

In RTL Vakantie Magazine komt alles voorbij wat je helpt bij het plannen, organiseren of nog leuker maken van ‘de vakantie’. Dit vrolijke zomermagazine vol vakantietips wordt iedere week gepresenteerd vanaf een unieke vakantielocatie ergens in Nederland.

Het item is a.s. zondag 30 juni te zien om 11:20 uur op RTL 4. Herhalingen vinden plaats op zaterdag 6 juli om 16:30 uur op RTL 5 en op zaterdag 20 juli om 10:00 uur op RTL 4.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI maakt studiereis programma najaar 2012 bekend

Volgende bericht

Aanbieders vakantiehuizen gaan samenwerken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."