Nieuws

Personal Touch Travel houdt exclusieve klantendag op de Vakantiebeurs

Personal Touch Travel is een unieke samenwerking aangegaan met de Vakantiebeurs. De zelfstandig reisadviseurs die zijn aangesloten bij de franchise hebben de mogelijkheid hun klanten gratis toegang te bieden aan de Vakantiebeurs op zaterdag 16 januari. Aansluitend aan het bezoek langs de diverse stands treft de klant zijn of haar reisadviseur in een bruisende setting waarbij een hapje en drankje wordt aangeboden.

De Vakantiebeurs zal een bijzondere happening worden voor klanten van Personal Touch Travel: niet alleen krijgen zij gratis toegang tot de beurs, ook worden zij aan het eind van de dag ontvangen door hun eigen reisadviseur met een hapje en een drankje. Na een dag vol vol nieuwe inspiratie en tassen vol informatie treffen zij hun reisadviseur weer in misschien wel de mooiste ruimte in de Jaarbeurs: de Polarroom. “Het is een concrete vraag geweest vanuit onze groep om iets dergelijks voor de klant te doen” zegt directeur Harry Aarrse. Hij vervolgt: ”De dag moet men zien als een zowel een bedankje naar de trouwe klanten als een mooi contactmoment om de volgende vakantie te bespreken. Het moet de grootste borrel in van de Vakantiebeurs ooit worden!”

Voor de muzikale aankleding van de middag is gekozen voor Joris Lutz (bekend van de serie ‘Ha die Pa’), die al eerder betrokken was bij marketingacties van de organisatie. Aarsse: “De zaal is fantastisch en biedt veel mogelijkheden. We zijn er van overtuigd dat Joris de klanten een warm welkom zal geven en daarnaast zijn wij met meerdere leveranciers in gesprek om het nog spectaculairder te maken. Maar, het belangrijkste van alles blijft het persoonlijke contact tussen de reisadviseur en de klant. Het doel is dat zij geïnspireerd naar huis gaan en hun reisadviseur weten te vinden voor aanvullend advies.” Het vertrouwen in de volledige nieuwe invulling aan de Vakantiebeurs wekt zo veel vertrouwen, dat Aarsse de exclusieve rechten voor volgend jaar al heeft geclaimd.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEES! TravelPro webmagazine #11

Volgende bericht

Succesvolle ‘Familiedag Zuid-Afrika’

Auteur

Ilse van der Heide