Nieuws

Personal Touch Travel verwelkomt negen nieuwe reisadviseurs

Afgelopen vrijdag hebben negen nieuwe franchisenemers hun diploma van de Personal Travel Academy in ontvangst mogen nemen. De diploma’s zijn uitgereikt door Frank Oostdam, directeur van de ANVR.

Met de Personal Travel Academy, het interne opleidingsinstituut van Personal Touch Travel voor toekomstige ZRA’s, gaat het erg goed. Er is op dit moment nog een klas bezig met de opleiding en in de loop van 2019 gaan er meer nieuwe klassen van start.

Arjan Kastelein (directeur Personal Touch Travel): “Ik ben supertrots op deze prestatie. Negen nieuwe reisadviseurs in één keer is nog niet eerder voorgekomen. Ook voor 2019 zijn er weer diverse opleidingsdagen ingepland. Op deze manier willen we nog meer mensen de mogelijkheid geven om van hun passie hun droombaan te maken. Inmiddels heeft de eigen Personal Travel Academy haar eerste lustrum gevierd en zijn we met groot enthousiasme ons zesde jaar ingegaan!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook: update Hotels & Resorts

Volgende bericht

KLM: Guanacaste Liberia (Costa Rica) nieuwe bestemming

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."