Nieuws

Personeel Oad in nieuwe uniformen

Oad heeft haar nieuwe uniformern, ontworpen door Mart Visser, gepresenteerd op het hoofdkantoor in Holten. Hiervoor werd een heuse catwalk gecreëerd en werden er twee showsn gelopen. Onder toeziend oog van het Oad-personeel van kantoor Holten liepen de modellen, de eigen Oad-reisleidsters, hun rondes. Aansluitend was er een gezellige borrel in de kantine. Namens de directie was Quirine ter Haar, directeur operations, aanwezig. Couturier Mart Visser ontwierp ook de nieuwe uniformen voor KLM, die in 2010 na twintig jaar werden vervangen. In 2008 werden de Martinair-stewardessen in een nieuw uniform gestoken, tevens door Visser.

 

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Mogelijke overname Odysseus en Silverblue failliet

Volgende bericht

Wederom uitbreiding aanbod Sudtours zomer 2012

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.