Het Formule 1 seizoen is weer begonnen. Op 13 mei zal de eerste Formule 1 race gereden worden in Europa; op het Circuit de Catalunya in Spanje. Peter Langhout Reizen uit Alphen aan den Rijn is één van de organisaties die reizen aanbiedt naar deze en andere Formule 1 wedstrijden in Europa.

Voor de organisatie van de Formule 1 reizen werkt Peter Langhout Reizen samen met GP Tours, een specialist op het gebied van Formule 1 reizen. Met het succes van Max Verstappen groeit de populariteit van reizen naar de Formule 1. GP Tours biedt al jarenlang reizen aan naar de Formule 1. Door de samenwerking met Peter Langhout Reizen zijn de busreizen nu extra uitgebreid. Eugène Casteleijn, directeur van Peter Langhout Reizen, is blij met de samenwerking. “Ik ben zelf een groot liefhebber van de Formule 1 en naar mijn idee bieden de busreizen veel voordelen. Het is goedkoper dan een vliegreis en veel comfortabeler dan reizen met eigen vervoer. Het zijn complete packages, inclusief overnachtingen, tickets voor de Grand Prix en de transfers naar het circuit. Dus geen hoge parkeerkosten en mensen worden voor de deur afgezet.”

“Max Verstappen is HOT”, aldus Casteleijn. “Verstappen is zeer talentvol en volgens velen de meest veelbelovende coureur op dit moment. Het ligt in de verwachting dat hij dit jaar een aantal GP’s op zijn naam zal schrijven. Veel Nederlanders volgen de Formule 1 nauwgezet en echte liefhebbers willen het liefst live de wedstrijden kunnen volgen.”