Nieuws

Philip Philippou vertrekt bij Cyprus Airways

Philip Philippou stopt per 31 maart als General Manager van Cyprus Airways. Gedurende negen jaar heeft hij leiding gegeven aan de Nederlandse operatie die verantwoordelijk is voor een bijna dagelijkse verbinding tussen Schiphol en Cyprus. De betekenis van Schiphol voor Cyprus Airways wordt ook bevestigd door de code sharing overeenkomst met KLM. Philip Philippou: “Ik heb een fantastische en heel interessante tijd gehad bij Cyprus Airways. De veranderende marktomstandigheden stellen ons steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Ik wil mijn dank uitspreken aan mijn team en de gewaardeerde business partners van Cyprus Airways. Wanneer zich dan een nieuwe carrière-stap aan dient die je niet kan laten lopen dan realiseer je je dat je een mooi hoofdstuk afsluit. De vriendschappen in Nederland zullen zeker blijven ook al verruil ik Schiphol voor Keulen”.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Personeel Spaanse luchthavens staakt niet tijdens paasvakantie

Volgende bericht

Alles over de nieuwe Boeing 737 van ArkeFly (VIDEO'S)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.