Nieuws

Pobeda Airlines vliegt komende winter vanaf Eindhoven naar Moskou

Pobeda Airlines, onderdeel van Aeroflot, verbindt deze winter Eindhoven met Moskou, Vnukovo Airport. Vanaf 21 december aanstaande landt vier keer per week (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) een Boeing 737-800 uit Moskou in Eindhoven. De vertrektijd naar Moskou is gepland om 10.05 uur.

Moskou is een metropool met meer dan 10 miljoen inwoners. Commercieel directeur Flip Estourgie over de nieuwe verbinding: “De verbinding tussen Moskou en Brainport Eindhoven geeft veel kansen voor zakenreizigers werkzaam in de automotive, hightech en agrifood sector. Uiteraard is de stad Moskou ook een mooie aanvulling voor toeristen als nieuwe bestemming op het routenetwerk. De bestemming Eindhoven en de Provincie Brabant worden nu goed bereikbaar voor de Russische markt, die steeds belangrijker wordt voor de toeristische destinatie Nederland. Met Moskou als start, hopen wij de relatie met Pobeda Airlines de komende jaren verder uit te breiden”.

Pobeda Airlines
Pobeda Airlines is onderdeel van de Aeroflot Group, de grootste Russische luchtvaartonderneming die tot de top van de wereld behoort. Pobeda Airlines beschikt over een moderne vloot van 23 toestellen van het type Boeing 737-800 NG. De maatschappij biedt vanaf Moskou aantrekkelijke doorverbindingen naar Russische bestemmingen, zoals Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg. “We zijn blij met deze eerste verbinding met Nederland. Van het mooie Eindhoven naar Moskou, we hebben veel vertrouwen in het succes en zien u graag aan boord van onze vloot”, zo stelt Andrey Kalmykov (General Director).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Smakelijke nieuwtjes tijdens de TravelPro Dinner Workshops

Volgende bericht

VLM koopt Small Planet Airlines

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."