BlogsTom van Apeldoorn

Porno trip

Bent u verbaasd bij het lezen van deze kop. Nou, ik was ook zo verbaasd toen ik de mail van vakantieveilingen.nl in mijn mailbox ontving. Of ik even mee wilde bieden op een waardebon van Pabo.nl.

Deze Pabo-bon bezorgt mij sensuele nachten. Ik kies namelijk mijn eigen cadeau uit in de webshop van dé erotiekspecialist en het moet niet gekker worden, alles is er, van fijne speeltjes en spannende lingerie tot bedtextiel, parfums en cosmetica.

Zo, die zag ik even niet aankomen. Beroepsmatig wil ik weten wie wat aanbiedt via dit kanaal, maar fijne seksspeeltjes daar rekende ik niet op!

Uit vele onderzoeken blijkt dat stellen tijdens vakantie vaker en betere seks hebben, maar enig causaal verband tussen het aankopen van speeltjes is niet aangetoond.

Zoals ik er tegenaan kijk slaat vakantieveilingen.nl de plank volledig mis. Ik geef even een bloemlezing uit het geveilde: witte sprei (260 x 250 cm) met twee bijpassende kussenslopen, 17-delige pannenset inclusief keukenhulpjes van Blaumann en bij twee kaarten voor het Fout & Stout Festival ben ik maar afgehaakt.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM: meest punctuele airline ter wereld

Volgende bericht

"KLM moet nu wel doorpakken"

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.