BlogsNieuws

Pow Wow

Terwijl ik dit schrijf kijk ik uit over de strip van Las Vegas, duizenden lichtjes verlichtten de woestijnnacht en een onafgebroken stroom auto’s trekt langs dit magistrale schouwspel. Ik ben hier om een bezoek te brengen aan de Pow Wow; de Amerikaanse toeristische vakbeurs.

Ik ga niet ieder jaar maar voor Las Vegas maak ik graag een uitzondering. Ik denk dat er geen enkele vergelijkbare plaats is op de wereld, en dan de bezoekers! Mensen die normaal gesproken op zondag twee keer naar de kerk gaan en een keurig leven leiden gaan hier helemaal uit hun dak en over zaken die in de USA streng verboden zijn word hier niet moeilijk gedaan. Drank op straat, roken in de casino’s en alles 24/7 geopend, een ware heksenketel.

Terwijl men in Nederland druk is met Eco-toerisme, duurzaamheid en het snel veranderende distributiemodel, is men in Vegas druk met geld verdienen, kost wat het kost. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden, dus morgen wacht een lange dag op de beurs.

Het toerisme in de USA ontwikkelt zich snel en bovenal wordt er steeds meer gekeken naar de internationale markt. Gezien de dollarkoers op dit moment liggen alle kansen open. Morgen veel afspraken dus eigenlijk is het beter om nu naar bed te gaan, maar de lichtjes roepenons. Het is onweerstaanbaar, we moeten naar buiten, het is sterker dan ons.

Viva Las Vegas!

Tom van Apeldoorn
t.van.apeldoorn@reisburoactueel.nl

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Samenvoeging ITAC en Toerkoop krijgt vorm

Volgende bericht

Gratis parking vouchers van Sunair, Brussels Airport en Interparking

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.