CoronavirusNieuws

Premier Rutte: “Er wordt alles aan gedaan om KLM te helpen”

Deel dit artikel

Premier Mark Rutte heeft tijdens een persconferentie vanmiddag laten weten dat de overheid zich zeker zorgen maakt over KLM. “Er zijn gesprekken over geweest en daar gaan we mee verder. De effecten van de coronacrisis op de airline zijn aanzienlijk. Dat zien we in de hele luchtvaartsector. Het zijn grote klappen.”

Rutte laat weten dat er alles aan wordt gedaan om KLM te helpen. “Het is een maatschappij waar we trots op zijn. In Nederland is er ook de maatregel om belastingschuld te vertragen. Ik ben niet bij het gesprek geweest, maar heb gehoord dat het van beide kanten gewaardeerd en de resultaten van het gesprek worden uitgewerkt. We staan klaar om KLM te helpen. Ik denk dat er zo spoedig mogelijk meer duidelijk wordt.”Rutte liet eveneens weten dat er vanuit de Europese Unie veel bezwaar wordt gemaakt tegen het inreisverbod door Amerika.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ik ben werkzaam in de zorg, kan ik mijn geboekte reis kosteloos annuleren?

Volgende bericht

Turkije: inreisverbod voor Nederlanders

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.