Cruise ClassNieuws

Première ‘Holland America Line Cruise Experience’ op de Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs van 11 tot en met 16 januari 2011 maken reisagenten, touroperators en bezoekers kennis met de ‘Holland America Line Cruise Experience’. De première van de ‘Holland America Line Cruise Experience’ vindt plaats op de vakdag van de Vakantiebeurs om 14.00 uur in de Irenezaal.

Doormiddel van de ‘Holland America Line Cruise Experience’ geeft de rederij haar potentiele gasten en reisagenten een compleet beeld van alle aspecten van een cruisevakantie, van begin tot het eind. ‘Er bestaan veel vooroordelen en nieuwe gasten weten eigenlijk niet wat zij kunnen en mogen verwachten. Ook bij reisagenten is de cruise-kennis en ervaring beperkt. Daarin willen we verandering brengen’, vertelt director of Sales Benelux Nico Bleichrodt van Holland America Line. Afgelopen zomer heeft Holland America Line een film crew opnames laten maken aan boord van een cruise in het Middellandse Zee Gebied. Niet alleen alle aspecten van een cruisevakantie komen aanbod, ook vertellen gasten en bemanningsleden over hun cruise ervaringen.

De ‘Holland America Line Cruise Experience’ is voor consumenten en overige bezoekers dagelijks te zien op de Vakantiebeurs om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur in de Irenezaal. De toegang is vrij. Holland America Line is te vinden op de Vakantiebeurs in Hal 3, standnummer B082.

  

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Duitsland wil los komen van 'Lederhosen und Bier'

Volgende bericht

D-reizen verwacht run op zomervakanties

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."