Nieuws

Premi

Deel dit artikel

 
Vanaf 27 juli gunt Holland International haar reisagenten een sneak preview van de gidsen voor het winterseizoen 2009/2010. Op acht informatieavonden presenteert de touroperator alle winternoviteiten in kleine theaters en bioscopen op verschillende locaties in het land.
 
Tijdens de informatie-avonden wordt al het winternieuws van Holland International gepresenteerd, waaronder de nieuwe brochures die voorzien zijn van een gloednieuw uiterlijk, de nieuwe charterbestemmingen van ArkeFly naar onder andere Nepal en Kenia, en de nieuwe pre-ordering service van ArkeFly.
 
Maar dat is niet het enige, tijdens de avonden wordt er gezorgd voor een hapje en drankje en in de pauze worden de bezoekers getrakteerd op zoete lekkernijen, net zoals tijdens een avondje theater of bioscoop. Vanaf 17.30 uur gaan de deuren open, waarna om 19.30 uur de presentaties van start gaan. De avonden duren tot uiterlijk 22.00 uur.
 
Reisagenten kunnen zich inschrijven via TUI Online. Van sommige avonden is wel de plaats maar nog geen exacte locatie bekend. Zodra de locatie bekend is, kun je deze op TUI Online terug vinden. Het is wel al mogelijk om je voor deze avonden in te schrijven. Hieronder een overzicht van de data en locaties van de informatieavonden:


Deel dit artikel
Vorige bericht

Word jij stedenexpert van Nederland?

Volgende bericht

6-8 november: SnowCity in Den Haag

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.