Nieuws

Proefslapers Corendon Mangrove Beach Resort: van ‘heel mooi’ tot ‘niet mijn type hotel’

Acht reisagenten en vier prijswinnaars gingen mee naar de opening van het Corendon Mangrove Beach Resort, het enige vijfsterrenhotel op het eiland. Wat vonden zij van de vlucht, het eiland en het resort?

Ondanks dat de groep maar zo’n 48 uur op het eiland was, kreeg het een goede indruk door de wandeling door Willemstad, het bezoeken van Williwood, het strand van Cas Abao Beach, Jan Thiel en de rondleidingen door Livingstone en het Corendon Mangrove Beach Resort dat haar naam dankt aan het mangrovebos waarmee het resort aan drie zijden wordt omringd.

Lees verder in TravelPro 28 van 10 juli.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Honderden verliezen hun baan bij Skyscanner

Volgende bericht

A380 van Emirates weer terug op Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."