Nieuws

Pubquiz-avonden Sunny Cars en Sunair weer een succes

Sunny Cars en Sunair Vakanties zijn de afgelopen tijd het hele land doorgegaan met hun pubquiz. Gehouden op zes avonden met gemiddeld 100 reisagenten per avond is ook deze editie weer goed bezocht.

“We willen dat de reisagenten deze avond echt zien als een uitje, niet als een verplichting waar ze alleen maar informatie te verwerken krijgen”, aldus Linda Andeweg (salesmanager bij Sunair). Verspreid over het hele land, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Enschede en Amersfoort kregen de reisagenten vragen gesteld in de meest uiteenlopende categorieën. Van aardrijkskunde en muziek tot het raden van automerken en dierenoren. Uiteraard was er ook een categorie die betrekking had op de producten van Sunny Cars en Sunair, waardoor de avond toch nog een informatief tintje kreeg.

Lees meer in TravelPro nummer 14 en bekijk hier de foto’s van de laatste pubquiz in Amersfoort.

Sunny Cars en Sunair zijn de afgelopen tijd het hele land doorgegaan met hun pubquiz. Gehouden op zes avonden met…

Posted by TravelPro on Friday, 30 March 2018

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TUI wint Publieksprijs XL voor de beste winkel

Volgende bericht

Vuelandia: boeken en verkopen AF-KLM via NDC afgedekt

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.