CoronavirusNieuws

Qatar Airways blijft bij repatriëring van passagiers vliegen vanaf Schiphol

Deel dit artikel

In de komende periode vliegt Qatar Airways verder vanuit Amsterdam met dagelijkse vluchten zoals voorheen. De dagelijkse vluchten tussen Doha en Brussel worden vanaf 26 maart tijdelijk teruggebracht naar vier vluchten per week. Gezien de situatie dagelijks evolueert, is het mogelijk dat de luchtvaartmaatschappij haar vluchtschema dient aan te passen.

Het bestuur van Qatar Airways is zich ervan bewust dat dit een zeer moeilijke periode is en dat er over de hele wereld mensen zijn die een manier trachten te vinden om naar huis terug te keren. Qatar Airways blijft meer dan 150 vluchten per dag uitvoeren en helpt zoveel mogelijk mensen met hun geliefden te herenigen.

Op vandaag bedient de luchtvaartmaatschappij meer dan 70 steden over de hele wereld. Ze monitort voortdurend waar de vraag en behoefte het grootst zijn en voegt waar mogelijk capaciteit toe via extra vluchten of grotere toestellen. Omwille van de dagelijkse uitdagingen in de luchtvaartindustrie dankt het bestuur van Qatar Airways luchthavens, overheidsinstanties en hun personeel over de hele wereld voor hun verregaande inspanningen om de maatschappij bij te staan bij de repatriëring van passagiers. Qatar Airways Cargo is ook betrokken bij de levering van voedsel en essentiële sanitaire producten aan de staat Qatar en vele andere landen over de hele wereld


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM blijft drie keer per week vliegen tussen Zuid-Korea en Schiphol

Volgende bericht

Reisadvies Italië nog verder aangescherpt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.