Nieuws

Qatar Airways start directe vluchten naar Osaka

Qatar Airways voert vanaf 6 april 2020 vluchten uit op Osaka. Osaka is de op een na grootste metropool van Japan en wordt voor de luchtvaartmaatschappij de derde toegangshaven tot het land. Qatar Airways startte in 2010 rechtstreekse vluchten naar Tokyo Narita en lanceerde in 2014 een route op Tokyo Haneda vanaf Hamad International Airport (HIA) te Doha.

Op de nieuwe route wordt een Airbus A350-900 ingezet, die is uitgerust met 36 stoelen in Business Class en 247 zitplaatsen in Economy Class. In eerste instantie worden vijf vluchten per week uitgevoerd, wat vanaf 23 juni 2020 wordt uitgebreid naar dagelijkse vluchten. Osaka geldt al vele honderden jaren als het economisch centrum van het Kansai-gewest in Japan. In het Kansai-gewest bevinden zich talloze bekende attracties, zoals Arima Onsen, een van de beroemdste en oudste heetwaterbronnen, en Nara, de vroegere historische hoofdstad van het land. Bezoekers kunnen er ook historische bezienswaardigheden bewonderen, waaronder UNESCO World Heritage Sites zoals Kasteel Himeji.

Vluchtschema:
Zondag, maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag (plus dinsdag en donderdag vanaf 23 juni 2020)

Doha-Osaka
QR802: vertrek DOH 02.10uur, aankomst KIX 17.50uur

Osaka-Doha
QR803: vertrek KIX 23.30uur, aankomst DOH 04.50uur

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

MSC Cruises maakt meer details bekend over MSC Seashore

Volgende bericht

Thomas Cook heeft £200 miljoen extra nodig

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."