Vacature

Reas Reizen zoekt Allround Reisadviseur/Reisadviseuse – Gesloten

Reas Reizen is op zoek naar een enthousiaste, commerciële en ervaren verkoper of verkoopster die flexibel inzetbaar is in de winkel van Reas Reizen en CruiseClub, daarnaast maakt de afhandeling van de verkoop via de websites ook deel uit van de functie. Lees meer.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Sitta Alpha
    24 februari 2015 at 10:59

    Ik ben een enthousiaste persoon die beschikt over een afgeronde MBO opleiding met een toeristische richting. Daarnaast heb ik een 6 maanden stageervaring op een reisbureau. Ik ben in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, Het behalen van het commerciële resultaat altijd op de voorgrond staat bij mij. Ik heb kennis van IATA. Ik heb gevoel voor humor en heb een representatieve uitstraling.

Vorige bericht

CruiseClub zoekt Allround Cruiseadviseur - Gesloten

Volgende bericht

Pyton breidt portfolio uit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."