Nieuws

Record zomer voor Flixbus

FlixBus in Nederland kende de beste zomer ooit in 2018. In de maanden juni, juli en augustus hebben 50% meer reizigers met de bus gereisd vanuit Nederland dan in dezelfde periode van het jaar daarvoor. De populairste reisbestemmingen voor Nederlanders waren Duitsland en België. Ook binnenlandse reizen waren zeer populair.

“Ons doel is om mobiliteit voor iedereen aan te bieden om de wereld te kunnen ontdekken. We zijn verheugd dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan de bus voor lange reizen.”, zegt André Schwämmlein (medeoprichter en CEO van FlixMobility). “Naast de verbeterde perceptie van busreizen over het algemeen, draagt de uitbreiding van het FlixBus netwerk naar meer en meer kleinere steden evenals het openen van landelijke markten binnen Europa bij aan onze groei.”

Reizen per bus neemt toe in Nederland
Gemiddeld genomen nam het aantal passagiers in Nederland met 50% toe in de afgelopen zomer. Echter is er in sommige steden een nog optimistischer beeld te zien. Eindhoven (76%), Delft (52%), Heerlen (63%), Maastricht (189%), Roermond (88%), Rotterdam (67%), Utrecht (66%) en Venlo (122%) kende een stijging van meer dan 50%.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Winactie Icelandair en Vuelandia: airline optimaliseert vluchtschema

Volgende bericht

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor het ANVR-Congres

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."