Nieuws

Recordaantal bezoekers voor Orlando

Orlando in Florida heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers mogen ontvangen. 75 miljoen toeristen bezochten de bestemming, een stijging van 4,2% ten opzichte van een jaar eerder. Met dit aantal is Orlando wederom de meest bezochte bestemming van Amerika. Visit Orlando deelde het nieuws op de National Travel & Tourism Week.

“Het was weer een recordjaar voor Orlando met zowel binnenlandse als internationale bezoekers”, aldus George Aguel (President en CEO van Visit Orlando). “We zagen sterke groei bij al onze kernlanden, met name uit Latijns-Amerika. Dit succes is een bewijs van de speciale aantrekkingskracht van onze bestemming die blijft groeien en evolueren, evenals onze sterke betrokkenheid bij strategische marketinginitiatieven”.

Orlando International Airport (MCO) behield de positie als drukste luchthaven van Florida, met 47,7 miljoen passagiers (+6,9%). De internationale aankomsten van MCO bereikten 6,6 miljoen passagiers (+11,64%).

 

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sint Petersburg groepsreis met Bolsjoj Reizen

Volgende bericht

Roel Hellemons nieuwe algemeen directeur Eindhoven Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.